Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Newbie Question

Newbie Question il y a 2 semaines 4 jours #1

  • Jim French
  • Portrait de Jim French
  • Hors Ligne
  • New Member
  • Messages : 2
Hi, I'm just beginning to play with polyphone and I'm sure this is a real "newbie" problem - but I am experimenting with creating a new soundfont and I have added samples, an instrument and a preset. I can play the sample just fine, but in the tree on the instrument and the preset no sound plays. The instrument shows a yellow dot on the assigned key number. can anyone point me in the right direction here? The examples I have loaded into ployphone work fine so I must be missing something. I've attached my test sf2. Thank you for your help!
Jim

Ce message contient un fichier en pièce jointe.
Veuillez vous connecter ou vous enregistrer pour le consulter.

L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Newbie Question il y a 2 semaines 4 jours #2

  • ziyametedemircan
  • Portrait de ziyametedemircan
  • Hors Ligne
  • Junior Member
  • Messages : 30
  • Remerciements reçus 10
I hear the sound. There is no sound problem.
suggestion: If the sample's sound is low, select sample (or samples) and use: Tools> Sample> "Change Volume" to Normalize to 96%(safest) or 98%(safe)..

1. It is necessary to set the original Root-key-number of the sound.
2. At least: it's better to enter a few digits to attack and release. (In order for the sound not to starting or stopping suddenly.)
3.And set the key range. In which range is this sample used? For example: (21-60) or for all (0-127)

Ce message contient un fichier en pièce jointe.
Veuillez vous connecter ou vous enregistrer pour le consulter.

Dernière édition: il y a 2 semaines 4 jours par ziyametedemircan. Raison: file added.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Newbie Question il y a 2 semaines 3 jours #3

  • Jim French
  • Portrait de Jim French
  • Hors Ligne
  • New Member
  • Messages : 2
Wonderful! That did it - Thank you for the help!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Temps de génération de la page : 0.052 secondes