Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: BUG - Application does not startt ( OSX EL Capitan

BUG - Application does not startt ( OSX EL Capitan 10 months 2 weeks ago #1

  • vasa
  • vasa's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Thank you received: 1
I have downloaded the .zip version.
installed in El Capitan ( 10.11.6 )
After long time "Verifing" it come the icon for few second than disappear
Polyphone never started,
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: GtrGeorge

BUG - Application does not startt ( OSX EL Capitan 8 months 4 weeks ago #2

  • GtrGeorge
  • GtrGeorge's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 2
I was notified recently about version 2.1, just tried it and I get exactly the same result. Cannot find any system requirements on the site for this version. I have a MacBook, core2duo, 4gb RAM, OS 10.11.6. Staying with my version 1.8 for now.
The administrator has disabled public write access.

BUG - Application does not startt ( OSX EL Capitan 8 months 3 weeks ago #3

  • GtrGeorge
  • GtrGeorge's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 2
And today I was notified of Version 2.2; same result again. App takes a few seconds to verify, then closes. Will not run on my system: MacBook, core2duo, 4gb RAM, OS 10.11.6. Staying with my version 1.8 for now.
The administrator has disabled public write access.

BUG - Application does not startt ( OSX EL Capitan 8 months 3 weeks ago #4

  • Brad Stewart
  • Brad Stewart's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
I have the same problem.
The administrator has disabled public write access.

BUG - Application does not startt ( OSX EL Capitan 8 months 3 weeks ago #5

  • Davy
  • Davy's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Organ enthusiast and creator of Polyphone
  • Posts: 343
  • Thank you received: 83
A ticket is open here: github.com/davy7125/polyphone/issues/83
But since I don't own the latest version of Mac I cannot fix this bug myself...
It's running successfully on 10.9 so I don't think there is a problem in the application itself but maybe in one of the dependencies.
I'll try to setup an OS with the latest version
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.113 seconds
Cron Job Starts