Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Unstable issue of Polyphone 2.0.1

Unstable issue of Polyphone 2.0.1 7 months 2 weeks ago #7

  • yarajii
  • yarajii's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Thank you received: 2
Hello ziyametedemircan,

It is also a great info of your detail version management.
I will try older one!!

Thanx,

yarajii
The administrator has disabled public write access.

Unstable issue of Polyphone 2.0.1 7 months 2 weeks ago #8

  • Strix SoundFont Team
  • Strix SoundFont Team's Avatar
  • Offline
  • Senior Member
  • DSoundFont's Creator
  • Posts: 59
  • Thank you received: 16
Update on this:

When I tried to edit a soundfont, I have gotten the same issue now on Ubuntu. So therefore ubuntu has the glitch as well. :( However, Ubuntu does not glitch after just one parameter; it takes many more parameters to glitch Polyphone on Ubuntu.

Please fix.

Strix.
Strix SoundFont Team

The creator of DSoundFont and FM Electric Piano.

Download these and much more at:

sites.google.com/site/strixsoundfont
Last Edit: 7 months 2 weeks ago by Strix SoundFont Team.
The administrator has disabled public write access.

Unstable issue of Polyphone 2.0.1 5 months 4 days ago #9

  • Davy
  • Davy's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Organ enthusiast and creator of Polyphone
  • Posts: 340
  • Thank you received: 81
Hello this bug is major. I create the issue on Github, it needs to be fixed for the stable release 2.1
The administrator has disabled public write access.

Unstable issue of Polyphone 2.0.1 5 months 3 days ago #10

  • Davy
  • Davy's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Organ enthusiast and creator of Polyphone
  • Posts: 340
  • Thank you received: 81
Is it possible for someone to test with the beta version 2.1? It's been 15 minutes I'm changing the parameters but everything is still working!
www.polyphone-soundfonts.com/en/files/6-...8-polyphone-2-1-beta
The administrator has disabled public write access.

Unstable issue of Polyphone 2.0.1 5 months 3 days ago #11

  • yarajii
  • yarajii's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 5
  • Thank you received: 2
Hi Davy,

It may not be a enough test as I am running on other job, I confirmed the bug seems to have been fixed. The conditions are,
-Windows 7 SP1 Japanese version
-Realtek HD audio and Roland UA-4FX (checked with only Windows Direct Sound driver)
*tested about 20min operation.

I am happy with this result, appreciated your great job and congratulations!!

Thanks and regards,
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Davy

Unstable issue of Polyphone 2.0.1 5 months 3 days ago #12

  • Davy
  • Davy's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Organ enthusiast and creator of Polyphone
  • Posts: 340
  • Thank you received: 81
Thank you very much!
Now that I'm thinking of this bug, I remember that I discovered it. I was editing an instrument and when I clicked on the tree nothing happened. So it would be logical that I fixed it.

Regards,
Davy
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.176 seconds
Cron Job Starts