Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: beta: MSVCP140.dll, VCRUNTIME140.dll missing

beta: MSVCP140.dll, VCRUNTIME140.dll missing 4 weeks 1 day ago #1

  • tahutoa
  • tahutoa's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • I legitimately use this program often.
  • Posts: 22
If it helps you to troubleshoot, here's the sequence I did things in when I first got it and opened it:
  • opened a sizable soundfont (19,022kb)
  • changed the "C-> 60, then 61" to "C-> C5, then C#5"
  • changed the color scheme a few times to see what the different color schemes looked like (in the order Gnome, Spring, Ubuntu, then Custom, then Dark Orange, if it matters)
  • Set MIDI input to my electronic UMX-610 MIDI controller keyboard
  • Closed the program so the color scheme would update
  • Attempted to re-open.
  • Received the attached messages the following 2 times I attempted to open the program after closing.
Attachments:
Visit my SoundCloud profiles for high quality WL4-style remixes and links to my MIDIs
Main: soundcloud.com/tahutoa
2nd: soundcloud.com/tahutoa2
Last Edit: 4 weeks 1 day ago by tahutoa. Reason: forgot the bullet points
The administrator has disabled public write access.

beta: MSVCP140.dll, VCRUNTIME140.dll missing 4 weeks 1 day ago #2

  • tahutoa
  • tahutoa's Avatar
  • Offline
  • Junior Member
  • I legitimately use this program often.
  • Posts: 22
I reinstalled the program, and it fixed the problem-- it even updated my color scheme and retained the sf2 history, which is pretty dope, ngl (even if the reasons why are explained easily enough).

Still, if it opened the first time, but not any of the following times, one has to wonder why these files are seemingly eradicated just from whatever minuscule task was committed.

Also I forgot to hit post I hope I didn't take too long.
Visit my SoundCloud profiles for high quality WL4-style remixes and links to my MIDIs
Main: soundcloud.com/tahutoa
2nd: soundcloud.com/tahutoa2
The administrator has disabled public write access.

beta: MSVCP140.dll, VCRUNTIME140.dll missing 4 weeks 1 day ago #3

  • Davy
  • Davy's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Organ enthusiast and creator of Polyphone
  • Posts: 227
  • Thank you received: 48
It was due to the first version of the installer and it should now be fixed.
When Polyphone 2.0 is installed, the old configuration is cleared. This is necessary because of all the changes that have been made.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.045 seconds